Yoga

 

YOGA versterkt het lichaam en maakt soepeler. Door de oefeningen train je jouw concentratie en wordt de ademhaling bewuster en rustiger. Dit heeft een positef effect op jouw lichaam en geestkracht. Muziek, de specifieke keuze van de muziek vormen een wezenlijk en effectief onderdeel van mijn lessen. 

Yoga is geschikt voor alle leeftijden. Je hoeft niet lenig te zijn of krachtig in je spieren. Ieder kan op zijn-haar eigen niveau de oefeningen doen. Hierdoor is het mogelijk om op de grens van jouw eigen kunnen te bewegen en daar te leren ontspannen. Met aandacht en adem kun je naar een stretch toewerken, waardoor je jezelf traint in jouw grensgebied. Ieder zal hiermee zijn eigen grenzen kunnen verleggen en voelen dat het lichaam soepeler en leniger gaat worden. Specifieke MINDFULNESS oefeningen zijn geïntegreerd in de manier waarop ik de lessen geef. Mindfulness Yoga is wat yoga in oorsprong is.

Er wordt extra aandacht geschonken aan de uitvoering van de houdingen. Hierin combineer ik de kennis van verschillende vormen bewegingsleer en ademhalingstechnieken.

Dat de YOGA lessen ook effect hebben op de vorm van jouw lichaam en de totale balans van aanwezig zijn, is een natuurlijk gevolg, geen doel op zichzelf. Je werkt bewust bewegend aan je constitutie, lichaam en geestkracht, aan jouw natuurlijk heel zijn.

Praktisch informatie:

  • Blok van 10 weken - 10 lessen
  • Kosten: € 95,=
  • Proefles: Helaas zijn wij vanaf 2019 genoodzaakt - wegens ervaringen in de afgelopen jaren - om een vergoeding van € 10,= te rekenen voor de proefles.Graag begrip hiervoor. Op het moment dat je besluit door te gaan met de 10 weken cursus, dan krijg je dit bedrag terug, doordat dit in mindering wordt gebracht op de kosten van de 10 weken cursus. Je ontvangt hierdoor 11 lessen in plaats van 10 voor het aangegeven cursusbedrag.
  • Kleine groepen, persoonlijke aandacht, tijd tussen de lessen
  • Locatie Emmen - Nieuw-Amsterdam - maandagavond en donderdagochtend. Informeer naar de actuele mogelijkheden.
    Deze locatie is vanuit verschillende windrichtingen een centrale plek, met parkeergelegenheid.

AANMELDEN kan hier

Heb je nog een vraag, dan neem contact op met Gemmy 06 2323 9979 of mail naar gemmy@gtyogafit.nl